viernes, 17 de diciembre de 2010

PUBLICITAT, QATAR I POSSIBLES MOVILITZACIONS

Hem estat parlant amb varia gent que no troba bé el fet de portar la publicitat de Qatar a la samarreta (alguns administradors de pàgines facebook), i ens han demanat si els podem ajudar.
Nosaltres fins a dia d´avui no ens hem posicionat sobre aquest tema tan delicat, el que si hem fet és manifestar el nostre pensament davant les contradiccions que ha tingut la junta a l´hora d´explicar l´acord.
La nostra plataforma va neixer com a punt de trobada de totes les opinions i maneres d´entendre el barcelonisme, també estem impulsant la possibilitat de fer un referendum pel tema de l´acció de responsabilitat. Entenem la participació i la pluralitat com un eix bàsic del barcelonisme. Sóm conscients que no sóm posseidors de la veritat, el que si tenim és la "nostra" veritat.
Dit tot això, volem fer-nos resò de les activitats que volen promou-re un conjunt de barcelonistes inquiets que no estan d´acord amb portar publicitat a la samarreta

Adjuntem l´escrit que ens han pasat:

"Administradors de grups en contra del Qatar a la samarreta volem crear una plataforma. S'ha suggerit el nom de samarreta digna, que seria també el nom de la web (ex; samarretadigna.com). Si algú vol participar activament que deixi un missatge. No ens significarem políticament ni en contra de la junta, només en contra d...e la decisió de portar el nom del Qatar, una dictadura, a la samarreta.
Hem convocat una reunió oberta a tothom que volgui col-laborar amb la nostra iniciativa el proper dimecres 22 de desembre a les 21 hores a l´Starbucks de l´avinguda diagonal proper al camp nou"

Desde el nostre modest blog ens agrada poder col-laborar en tot allò que promogui la participació i la pluralitat

Visca el Barça i Visca Catalunya





No hay comentarios: