martes, 14 de diciembre de 2010

ALGU POT ACLARIR SI L´ASSAMBLEA PODRÀ VOTAR O NO EL TEMA DE LA PUBLICITAT?

  Un dels nostres companys està intentant esbrinar quina és la postura real de la junta en el tema de la publicitat de la samarreta en la propera assamblea. 
Només demana una mica de transparència

14 desembre 2010 21:34
Algú ens pot respondre a aquest dubte que tenim.
Es veritat que la junta posarà en l´ordre del dia de la propera assamblea el tema de la publicitat? Podran els compromisaris votar sobre l´acord amb Qatar foundation?
O només es farà una explicació informativa de l´acord de la publicitat de la samarreta?
I posats a preguntar, algú sap quantes propostes que han fet les diferents juntes durant la darrera història blaugrana (darrers 30/40 anys) no s´han aprobat per part de l´assamblea?
Gràcies i felicitats pel blog jordi, on es poden expresar les diferents idees. El debat ens enriqueix a tots.
14 desembre 2010 22:03
Marc, això no ha quedat gens clar. Rosell va dir que si l’Assemblea hi votava en contra, tirarien enrere l’acord. Però era una pregunta induïda: “Si l’Assemblea hi vota en contra, què faran?” Vull dir que no es va dir, millor, ni ho he sentit ni ho he llegit, perquè no hi vaig poder anar, l’acord amb la Qatar Sports Investment es posaria com a punt de l’ordre del dia i se sotmetria a votació. Aquest matí, Javier Faus ho ha ampliat més i ha vingut a dir que sí, que potser en una assemblea extraordinària a la primavera, convocada per a aprovar una reforma dels estatuts, o bé a l’ordinària de l’octubre.
Tant si és d’aquí a tres mesos, com si és a l’octubre, tirar enrere l’acord serà molt complicat. A l’octubre, perquè el logo ja serà a la samarreta i ja haurà estat aprovat pels organismes federatius, i és difícil canviar a mitja competició. A la Uefa són molt estrictes. Però és que, a més a més, Nike ha de començar a fer samarretes al gener o al febrer, a tot estirar, perquè al juny siguin a totes les botigues del món. L’acord amb Nike comporta que la samarreta amb què juga l’equip és la mateixa que hi ha a les botigues.
Jo només recordo l’Assemblea de l’Enric Reyna, com a exemple que els compromissaris hagin tombat les propostes de la Junta.
15 desembre 2010 0:56
Perdona jordi, que m´estàs dient, que és un brindis al sol? No ens ho podem creu-re, la junta més transparent que ha signat un excel-lent codi ètic, que diu exactament? Ho posaran a votació de l´Assamblea dins de l´ordre del dia? O amb l´acord de l´assamblea del 2003 ja n´hi ha prou? O serà necesari que si el soci vol que l´assamblea ho voti, s´hauran de recollir 5% de signatures o 15% dels compromisaris? o només faran una explicació informativa dels acords que han arribat?
Desde la nostra modesta opinió, ens sembla que la politica de comunicació grinyola una mica.
Esperem que algu del club parli clar i català en aquest sentit.
Estan en tot el dret de fer el que volguin, ja que son legitimament votats per un 62% dels socis.
Mentrestant anirem esperant i veient l´excelencia dels nostres jugadors i entrenador.
Visca el barça i visca catalunya

6 comentarios:

Komando Little Hand dijo...

A l'Assemblea? si ja es va aprobar a la del 2003. Per cert heu anat a Dubai de vacances?

Unknown dijo...

Ho diem en el post.... "O amb l´acord de l´assamblea del 2003 ja n´hi ha prou?".
Ho hauria de pregunta als altres membres de la plaataforma, em sembla que ningu de nosaltres hi ha anat.

Salutacions komando little hand, gràcies per participar, totes les opinions són benvingudes en aquest blog.

Komando Llitle Hand dijo...

Pot ser que jo no sapigue el funcionament d'una assemblea de socis, però em sembla que una cosa aprovada no te perquè aprovar-se de nou. Una altra cosa es que estatutariament es pugui presentar a la propera assemblea una altra proposta. Ara bé suposo que per a que es tingui en consideració deurà està mínimamemte argumentada.

Doncs si no heu anat, val la pena anar a qualsevol dels païssos del golf pèrsic. Ara bé tampoc cal anar-hi amb la senyera de la ONU i/o muntar una croada. En fi.

Salutacions.
Komando Little Hand

Unknown dijo...

Una cosa aprobada al 2003, no te perquè ser aprobada de nou. Potser, tens raó, i una cosa aprobada al 1918? , no hauria de perque aprobada o no de nou? Nosaltres només demanem que algu que ho sàpiga ens contesti a les nostres preguntes. I posats a preguntar, perquè el president diu que si l´asamblea no està d´acord tiraran l´acord enrera, si ja ha estat aprovat al 2003? . Legalment estan a dret a fer el que volguin, però que ens prenguin per tontos.... no sabem que diu el codi ètic sobre això

Unknown dijo...

Ens oblidabem, tenim uns grans jugadors de golf (no golf pèrsic) a la plataforma, i ens diuen que aquella zona el turisme de golf és extraordinari. Tranquil que si mai hi anem, ho farem amb la samarreta i l´arbret al pit ;), no fa falta anar ambla bandera de l´unicef... salutacions i gràcies per participar komando little hand

Komando Llittle Hand dijo...

Em sembla que en el fons estem d'acord.
1)El portar publcitat a la samarreta està aprovat.
2) Estatutariament es por tirar enrere l'acord amb els mecanismes que estiguin marcats.
3)No veig que la Junta ens prengui per babaus, al menys jo no m'ho considero.
4)El codi ètic parla de "tontos"? :-)

Canviant de tema. Uf! això del golf es molt "pijo" :-) Però si, tenen uns camps brutals i això que estan en ple desert aràbic. Ara, suposo que el que va a jugar allí no es planteja la quantitat de CO2 que llencen a la atmósfera per obtenir el líquid element a partir de l'òsmosi inversa.

En fi, que amb l'arbret de la sidra al davant i UNICEF al darrere quedareu molt macos. :-)