viernes, 3 de diciembre de 2010

Intercanvi d´opinions amb un crit valent

 Creiem interesant publicar en el nostre blog, aquest intercanvi d´opinions que vàrem tenir en la xarxa social del facebook amb un representant del grup d´opinió un Crit Valent respecte un article del programa SinConcesiones

http://marsal-lorente.blogspot.com/2010/10/si-no-es-bo-pel-barca-es-per-culpa-de.html

Molt respectable el seu article.Només una reflexió. No creus que un resultat tan ajustat dels socis compromisaris en la votació, necesita que sigui refrendat per mig d´un referendum en que TOTS els socis poguin dir la seva en el punt més important de la història social del FC Barcelona?Respectan.....
El jueves a las 0:41 · · Compartir


    • Joaquim Molins
      No dirvegeixo molt de l'esperit de l'escrit del blog del Sin Concesiones, programa del qual sóc tertulià, perquè els Compromissaris escollits a l'atzar (jo en 32 anys de soci no ho he estat mai), ens agradi o no són els nostres representant...s, i segons els Estatuts l'Assemblea és l'òrgan sobirà.
      Entenc que qui va votar al Sr.Rosell (majoria absoluta) ja podia pensar en les actuacions que havia avisat.
      Per tant crec que no ha enganyat a ningú, i en definitiva en un estat de dret com és el nostre el Sr.Laporta i la seva Junta podran defensar-se.
      També s'ha de llegir el vot de càstig espectacular que van patir, a les eleccions les dues candidatures continuistes del Sr.Ingla i del Sr.Ferrer, presentnt-se com els "hereus" i com impulsors de la gesta esportiva i econòmica, i els socis no "ens" ho vam creure.
      Salut i Visca el Barça



    • Referendum Accio Responsabilitat
      Benvolgut joaquim
      Varies coses:
      .-Felicitats pel grandiós partit del pasat dilluns, probablement el millor partit de la història recent del FC Barcelona.
      .- Agrair-te el teu comentari sobre el nostre escrit al blog del Sin Concesiones, és molt... saludable l´intercanvi d´opinions sobre el tema tan important de l´acció de responsabilitat.
      .- Totalment d´acord amb que l´Assemblea és l´organ sobirà, ara bé, els socis compromisaris es representen a ells mateixos, no representen a cap altre soci, precisament perquè son escollits a l´atzar. Si els socis compromisaris fosin escollits per delegació seria diferent. El fet aleatori pot arribar a fer que un pensament majoritari A de la massa blaugrana, estigui representat en menys quantitat a l´assamblea, que un pensament minoritari B de la massa blaugrana. La sort no sap el que son les estadistiques.
      .- Varis socis del nostre grup varen votar Rosell, i és el president de tots, ja que un 62% dels socis que van votar el van elegir. Nosaltres no posem en dubte que s´hagi de fer o no l´Accio de responsabilitat, només demanem que siguin TOTS els socis els que poguin decidir, precisament perquè el resultat de la votació en l´assamblea va ser TAN ajustat. Entenem que el punt més important de la història social del barcelonisme, que a tingut un resultat tan just, unicament un 10% dels compromisaris convocats que representen a un 0,3% de la massa social blaugrana varen votar a favor de l´acció, necesita un refrendament molt més important, i per això demanem un Referendum, que aportaria a una TRANSPARENCIA TOTAL en aquest punt tan problemàtic.
      .- El resultat de les eleccions és el que és, no el posem en dubte, faltaria mes. Una cosa es votar Rosell i un altre el tema de l´acció de resposabilitat. Imaginat lo complicat que és, que el mateix president va votar en blanc, els compromisaris només van tenir 3 minuts per reflexionar envers un punt tan important. Per tan creiem que no es pot simplificar dient que qui va votar rosell va votar si a l´acció de responsabilitat. Que repetim, no ens hi posem en el que s´ha de votar, el soci es ben lliure de pensar el que volgui, unicament demanem que el soci tingui LA OPORTUNITAT de poder-se expresar en aquest punt
      .- Per ultim, dius que ets tertulià del programa sinconcesiones, si vols (i si et deixen) els hi pots fer arribar la nostra predisposició de parlar en el seu programa sobre l´apassionant món blau-grana, suposem que és un programa plural i que s´admeten totes les opinions blau-granes, encara que es pugui diferir de la linea editorial del mateix. Entenem que parlant la gent s´enten. L´intercanvi d´opinions sempre suma, i ens enforteix a tots com a barcelonistes.

      Salut Joaquim i Visca el Barça!

      Plataforma persistirem
      http://persistirem.blogspot.com/

No hay comentarios: