miércoles, 15 de diciembre de 2010

Pero, que me estás contando?

Com diria el pare del petit gran periodista Emilio Pérez de rozas:
"lo peor que hay en esta vida Emilio, es que te tomen por tonto".

Doncs bé, sembla, no assegurem, tenim la sensació que aquesta nova junta es pensi que el soci sigui tonto. Com es pot dir una cosa, i amb menys de 24 hores dir el contrari? Suposem que per equivocació.(Bé Cruyff va tardar 5 anys a canviar d´opinió). A hores d´ara algu del club pot asegurar que l´acord FCB-Qatar foundation es portarà a votació en la propera assamblea de compromisaris? Anyone?

Realment no entenem res, aquesta junta, va ser votada per un 62% dels socis, per tant tenen tot el dret a governar de la manera que volguin, no costa res anar de cara i dir la veritat sense embuts, que no es vol portar a votació l´acord en la propera assamblea? Doncs molt bé, estan en tot el seu dret legal de fer el que ells pensin que és el millor,(moralment ja és un altre cosa, si fem cas a les promeses de participació i pluralitat del soci, recordem l´slogan Tots som el Barça). Quines ganes de jugar el gat i la rata, el directiu Faus "si algun soci el dia de l´assamblea ho proposa, ho posarem a votació", un brindis a sol senyors!!! El dia de l´assamblea si el soci no té com a minim un 5% de suports, donats 5 dies abans de la mateixa, no es pot proposar a votació res!!!, ha de ser la junta la que ho inclogui en l´ordre del dia(Aquesta és la nostra interpretació després d´haver llegits els estatuts varies vegades, igual juridicament estem equivocats) .
No ens ompliem la boca de transparència?, doncs fem-ho, parlem clar i català!!! repetim un cop més, el soci us ha votat i per tant teniu tota la legimitat d´actuar com vulgueu. Un altre cosa és si sou consequents amb allò que vareu dir i pregonar durant la campanya (Ja se sap que tothom en campanya diu una cosa i a l´hora de la veritat "si t´he vist no me acuerdu").
Com diria un altre excel-lent periodista, Quique Guasch.
Al soci no se´l pot enganyar.... més!!!

... persistirem

Visca el Barça i Visca Catalunya

Plataforma Persistirem




1 comentario:

marlen dijo...

Deixem-los amb un pam de nas....
No ens poden tractar de tant tontos... s'estan aprofitant de la confinaça que molts socis van posar en ells... doncs mira, recollirem les firmes necessàries perquè això es fagi possible!