lunes, 13 de diciembre de 2010

La intrahistòria de la pancarta retirada al mini

Davant l´allau de visitres a la nostra entrada de "Censura a can barça", i després de rebre diferents mails fen preguntes al respecte, volem explicar el que va succeir.

La pancarta REFERENDUM va ser penjada durant la primera part del partit que el barça B va jugar un divendres a la nit, el partit es televisava per Gol TV. Sobre el minut 25 aproximadament es va penjar la pancarta a la segona graderia lateral. Varem respectar la publicitat i la visibilitat. No van pasar ni 10 minuts que empleats del club van venir a retirar-la. Abans que la retiresin varem demanar explicacions, s´ens va dir que el lloc era un club privat i que no es permetia penjar pancartes. De seguida vàrem argumentar que nosaltres erem socis, i per tant propietaris del club privat que ells deien, i que teniem tot el dret ja que la pancarta no era ofensiva, no insultava i respectaba tan la publicitat com la visibilitat. Un dels empleats que portaba walkie talkie, va parlar a través d´ell, i al cap d´un minut ens diu textualment "Ho sento nois, ordres del club, us anem a retirar la pancarta". Vem deixar que la retiresin i vem abandonar les instal-lacions per no provocar més incidents.

Aquesta és la intrahistòria de la pancarta del mini que van retirar, ahir es van retirar unes quantes a l´estadi, cosa que a nosaltres no ens extranya per la experiència pròpia. Nosaltres no tenim la potestat de dir quina pancarta és "bona" i quina és "dolenta".

Esperem que pel bé de la democràcia, la pluralitat i la participació, en la idea de TOTS sóm el baça que va abanderar la campanya d´aquesta nova junta,  no es perdi la paraula TOTS durant el seu mandat.

.... persistirem




1 comentario:

josep dijo...

i després parlen de transparència.....ai ai ai