lunes, 20 de diciembre de 2010

Comunicació amb el club (I): Una llarga travesia pel desert....

Després de, finalment, obtenir una resposta del club a les nostre sol-licituds, la qual publicarem en el següent post. Ens agradaria explicar quins han sigut els nostres pasos per aconseguir un contacte amb el mateix, a fi efecte de donar una transparència total al procés.

Primer de tot, adjuntem el darrer escrit amb les nostres sol-licituds de col-laboració per part del club en vers la nostra iniciativa. Val a dir, que tots els escrits han estat bàsicament el mateix, només modificant els partits que degut al temps en no obtenir resposta ja s´anaven cel-lebrant, el primer escrit és de data 4 de novembre.

"Benvolgut senyor Jordi Cardoner i Casaus:
Donat que no hem rebut cap resposta de la directiva Pilar Guinovart (Atenció al soci), ens dirigim a vostè, esperant que aquest cop, si obtenir algun tipus de resposta.

Som la recentment constituïda Plataforma Persistirem. Hem redactat un manifest (http://persistirem.blogspot.com) en el qual demanem, com a mesura d´exepcionalitat, la realització d´un referendum a tot l’univers de socis del Futbol Club Barcelona sobre l´acció de responsabilitat vers la junta presidida per en Joan Laporta.

Som un grup de socis que entenem que una iniciativa com aquesta, la més important de la història social del FC Barcelona, que genera una profunda divisió d’opinions entre els barcelonistes, i amb un resultat tan ajustat en la votació de l´assamblea, ha de ser refrendada per tot el col.lectiu i no només per l’assamblea de compromissaris.

Per donar entitat i força a aquest manifest, hem iniciat una campanya de recollida de signatures i suports entre la massa social del Futbol Club Barcelona.

És per això que li sol-licitem:

1.- Poder utilitzar un petit espai del taulell d´anuncis de l`oficina d´atenció al barcelonista, on poguem penjar el nostre manifest i una plantilla on el soci pugui firmar lliurement.
2.- El permís per `poder posar diferents stands de recollida de signatures durant els següents dies:

Partits de futbol primer equip

F.C. Barcelona - Reial Madrid

Champions: F.C. Barcelona - Rubin Kazan

F.C. Barcelona – Reial Societat

Partits de futbol Barça B

Barça B – Recreativo

Barça B – Valladolid

Barça B – Ponferradina

Partits de bàsket

Regal FC Barcelona – Manresa

Regal FC Barcelona – Cholet

Regal FC Barcelona – Joventut

Regal FC Barcelona – Siena

Regal FC Barcelona- R. Madrid

3.- La possibilitat de poder incloure en la revista Barça que cada mes arriba a tots els socis informació sobre aquesta iniciativa.
4.- Saber el cens exacte de socis a dia 1 de Novembre del 2010 i quants d´aquests socis tenen dret a vot.

En cas de que vostè no fos el canal correcte a qui adreçar les nostres peticions, li agrairiem que les poses en coneixement de la junta directiva o en el seu cas de la persona u organisme del club que ens pugui ajudar i col-laborar amb nosaltres.

Esperem la seva resposta el més aviat possible, a fi efecte de poder coordinar tota la nostra infraestructura.

Atentament

M.S.A. membre de la Plataforma Persistirem, soci numero 63022

Visca el Barça i Visca Catalunya

p.d. Ens agradaria poder reunir-nos amb vosté a fi efecte que ens pugui asesorar amb la nostra iniciativa."

Aquest escrit l´hem enviat al club diverses vegades a través de mails i cartes tan a l´oficina d´atenció al Barcelonista com al sindic del soci. Ha estat una travesia pel desert, amb un únic Oasis, el sindic del soci ens va contestar i fins i tot dos membres de la nostra plataforma es van reunir amb ell, la trobada va ser infructuosa doncs el sindic no te potestat per acceptar o denegar les nostres sol-licituds, tot i així volem agrair publicament al senyor Agustí Bassols que ens atengués, ell ens va remetre a la OAB (cosa que ja habiem fet).
Després de setmanes de no rebre cap resposta, vàrem enviar un burofax a la directiva Pilar Guinovart (responsable Atenció al Soci) amb pràcticament el mateix escrit que hem adjuntat. El silenci va ser la única resposta que varem obtenir, i ho vàrem intentar un cop més, aquest cop dirigint-nos al vicepresident Jordi Cardoner, fins que finalment vàrem rebre un mail de la senyora Pilar Guinovart, a la qual també publicament volem agrair, en el qual ens deia que havia parlat amb advocats del club i que teniem que traslladar les nostres sol-licituds al senyor Antoni Rossich. En fi, torna a redactar l´escrit (cap problema per alguna cosa ens diem Persistirem), i quan l´estabem a punt d´enviar, "ALELUYA", ens arriba un burofax amb segell del club signat per la cap d´assesoria juridica del F.C. Barcelona, el qual publicarem en el proper post.
Després de gairebé 6 setmanes de persistir, persistir i persistir aconseguim que s´ens contesti a les nostres peticions, cosa que honora el club. Com diuen "más vale tarde que nunca"

Proper post: Comunicació amb el club (II): Más vale tarde que nunca








1 comentario:

Anónimo dijo...

Visca Barça de Joan Laporta //*//
MARC-SABATES.COM