domingo, 21 de noviembre de 2010

La critica ens ajudarà a millorar

Volem publicar en el nostre blog, un comentari molt interesant que ens han fet en un altre blog.

la torna
Als senyors de la “plataforma persistirem” dir-vos que sou molt demòcrates utilitzant els blogsport dels altres per realitzar propaganda anti-acords asamblearís però que en el vostre blogspot no es pot opinar. No utilitzeu la demagògia de la llibertat d'expressió mitjançant el referèndum doncs en els últims 7 anys no s'ha convocat cap i l'única consulta democràtica i estatuaria que es va realitzar va ser la moció de censura amb més del 60% (seixanta, repeteixo seixanta) dels socis en contra de la junta directiva presidida pel senyor Laporta. També unes eleccions presidencials lliures i democràtiques guanyades per la junta actual amb el suport del 62% (seixanta-dos, repeteixo seixanta-dos) dels vots dels socis. Al lloro no ens vulgueu engalipar.

al senyor la torna

Respectem la teva opinió i sincerament l´agraïm, la crítica ens ajudarà a millorar. El membre de la nostra plataforma que porta l´administració del nostre blog ens asegura que SI que es pot opinar. Hem fet ujna proba i funciona. Si de totes maneres no poguesis opinar, ens agradaria que ens enviesis el
teu comentari a la nostra adreça persistirem@yahoo.com i  la plubicariem al nostre blog.

Totalment d´acord amb gran part del teu comentari. El club no pot funcionar a base de referèndums, per això hi ha una junta que com be dius la va votar un 62% dels socis.Nosaltres creiem (es pot estar d´acord o no) que la decisio més important de història del barça, que va tenir un resultat tan AJUSTAT a la pasada assamblea, hauria de ser refrendada per TOTS els socis del barça en forma de referèndum, com a mesura d´EXCEPCCIONALITAT d´un fet excepcional.
Si es convoca el referèndum, el soci es ben lliure d´expresarse amb total llibertat , i votar a favor o en contra. Nosaltres només demanem , que TOTS els socis tinguin l´oportunitat de fer-ho, no demanem res més.

No tenim la intenció d´engalipar a ningú, estem cansats de les guerrers internes i ismes del barcelonisme , i tenim la conviccio que un referèndum ens ajudarà a unir a TOTS els barcelonistes, ja que el resultat s´haurà d´acceptar, doncs TOTS haurem pogut dir la nostra. I a partir d´aqui mirar cap al futur, com diu el nostre himne TOTS UNITS FEM FORÇA.

Salutacions i una abraçada
Atentament Plataforma Persistirem

No hay comentarios: